Cautare

Sondaj Matrimoniale: Care sunt cele mai frumoase femei ?

Chat Online

chat onlineChat Online Matrimoniale cu fete si baieti din Romania. Cel mai vizitat chat online fara inregistrare si usor de folosit. Intra acum si distreaza-te alaturi de prietenii tai din intreaga lume.

Reguli si obligatii pe Chat Romania:
Pentru intra pe Chat Online va rugam sa schimbati numele “default” cu unul care va caracterizeaza sau va face placere sa il detineti.
Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori.
Nu lansati discutii vulgare sau cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate. Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.chat online
Cererile pentru a deveni moderatori sau owneri se fac lasand un mesaj sau comentariu cu mesajul : Vreau sa devin moderator/owner ( numele dumneavoastra )!
Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii . Membrii care viziteaza zilnic chat-ul au sansa de a ajunge moderatori daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre.
Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat prietenii cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru.
Daca a-ti citit “Reguli si obligatii pe chat online” si sunteti de acord cu cele mentionate puteti folosi serviciile noastre gratuitre fara nici un fel de restrictii.
Orice incalcare a acestor reguli si obligatiuni o puteti semnala administratorilor acestui blog, moderatrilor de pe chat sau puteti lasa comentarii cu problemele sau neplacerile de care ati avut parte. Va multumim pentru intelegere si va dorim chat placut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Despre Chat Matrimoniale

Chat Matrimoniale Online, un chat gratis unde nu te plictisesti, intalniri online cu fete si baieti. Intra pe chat matrimoniale Romania.